Documentatie

Hier vindt u aanvullende informatie met betrekking tot onze school:

Schoolgids

Veel van de informatie die op deze website terug te vinden is, kunt u nog eens rustig nalezen in onze schoolgids. Klik hier om de schoolgids voor het schooljaar 2019-2020 te downloaden.

schoolplan

Een schoolplan omvat alle beleidskundige informatie van de school op het gebied van onderwijs, personeel en kwaliteitszorg. U kunt het schoolplan van 2019-2023, inclusief het jaarplan 2019-2020, via deze link lezen.
Voor meer informatie kunt u bij de directie terecht.

Inspectierapport

Klik hier om het laatste inspectierapport te downloaden.

Kwaliteitsonderzoek

De Jozefschool voert regelmatig een kwaliteitsonderzoek uit onder ouders en leerlingen. Indien deze vragenlijst weer wordt uitgezet, zouden we het fijn vinden als u, als ouder, het wilt invullen. Dit is voor ons een prettig instrument voor feedback. Op deze wijze kunnen we ons onderwijs steeds blijven verbeteren.
Klik hier om het kwaliteitsonderzoek van 2017 te downloaden.

handleiding ouderportaal parnassys

Ouders hebben de mogelijkheid om via het administratiesysteem Parnassys inzage te krijgen in cijfers, toetsresultaten, rapporten en persoonlijke gegevens. Indien u nog niet beschikt over een inlogcode stuur dan even een berichtje naar directie@jozefschoolhvh.nl.  Klik hier om de handleiding te downloaden.

Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work