Groep 1-2 A

Welkom op de groepspagina van groep 1/2a.  De leerkracht van deze groep is juf Rianne. 

In de groep werken we momenteel met het thema 'Eten en drinken'. Het thema is gestart met een leuke opening. Vervolgens bedenken we samen wat we tijdens dit thema willen leren, maken en doen. De kinderen hadden het idee om een eigen supermarkthoek te maken. Iedereen mocht verpakkingen van producten meenemen en al snel hadden we onze eigen supermarkt waar leuk gespeeld kon worden. Tijdens de sint werd deze hoek omgebouwd tot de keuken van de bakkerspiet. Er werden chocoladeletters en kruidnoten gebakken.

We hebben naast ons eigen lokaal, de beschikking over een riant speellokaal waar we altijd terecht kunnen voor spel- en gymlessen. Ook zijn er buitenspeelmaterialen zoals fietsen, steppen, banden, blokken en planken. Door middel van de dagritme-kaarten kunnen de kinderen direct zien wat er die dag allemaal aan de orde komt, wat de meesten toch een goede houvast geeft.
Op de meeste dagen beginnen we met spelen en werken. Als de kinderen binnenkomen, liggen er materialen die zij zelf de dag ervoor hebben uitgezocht of kiezen zij uit één van de hoeken. 

Heeft u nog vragen of iets te melden dan kunt u natuurlijk altijd even binnen lopen, het liefst na schooltijd!

Groep 1/2A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Kleuters bezoeken KUZhuis Lees meer »
Opening thema: dit ben ik, familie en vrienden bij de kleuters Lees meer »
 
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work