Groep 1-2 CWelkom in de groep van juf Esther Dankier (di-wo-do) en juf Tamara van der Schilt (ma-di-vr).

Wij hebben een gezellige groep met 17 kinderen. In de loop van het schooljaar wordt onze groep steeds een beetje groter.
Bij de kleuters staat spelend leren centraal. Door middel van thema's passen wij samen met de kinderen iedere keer de hoeken in de klas aan, bijvoorbeeld een restauranthoek of boerderijhoek.
In de verschillende hoeken leren de kinderen van alles; samenspel, tellen, letters, ruimtelijke oriëntatie en ga zo maar door. Eigenlijk leren kleuters de hele dag door.

Tijdens het werken proberen wij de kinderen zoveel mogelijk met elkaar in gesprek te laten gaan om samen oplossingen te bedenken (coöperatief leren). Door middel van verschillende werkvormen gaan de kinderen met elkaar in gesprek. Bijvoorbeeld zoek iemand die, weekendbingo en mix & ruil.

In het speellokaal wordt 2 x per week een spelles of een gymles aangeboden. Het schoolplein heeft ook volop klim en klauter mogelijkheden zodat de kinderen zich lekker kunnen bewegen en vermaken met de diverse speel en klimtoestellen, fietsen, karren etc.

Na schooltijd bent u natuurlijk welkom om even binnen te lopen om het gemaakte werk samen met uw kind te bekijken. Wij zijn er dan ook voor uw eventuele vragen.

Groep 1/2C

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Kleuters bezoeken KUZhuis Lees meer »
Opening thema: Dit ben ik, familie en vrienden in de kleutergroepen Lees meer »
 
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work