Groep 1-2 AIn deze groep werken twee leerkrachten: juf Netty (maandag, dinsdag en woensdag) en juf Anita (donderdag en vrijdag).

We hebben naast ons eigen lokaal, met digibord, gelukkig de beschikking over een riant speellokaal waar we altijd terecht kunnen voor spel- en gymlessen. Ook zijn er buitenspeelmaterialen zoals fietsen, steppen, banden, blokken en planken. Door middel van de dagritme-kaarten kunnen de kinderen direct zien wat er die dag allemaal aan de orde komt, wat de meesten toch een goed houvast geeft.
Op de meeste dagen beginnen we met werken met materialen. Als de kinderen binnenkomen, liggen er materialen die zij zelf de dag ervoor hebben uitgezocht of kiezen zij uit één van de hoeken. Bij het werken maken we gebruik van een stoplicht. Als het stoplicht op oranje staat werken de kinderen zelfstandig en geeft de juf een aantal kinderen instructie.

In de groep werken we met thema's.
Dit schooljaar zijn we begonnen met het thema "familie". De kinderen hebben foto's en kaartjes mee naar school mee genomen waar zij iets over hebben verteld in de kring. In de klas hangen allemaal tekeningen van de kinderen en hun familie. Wij zijn nu een zelfportret aan het maken. Wij hebben voordat wij hiermee begonnen eerst goed gekeken bij elkaar welke kleur haar we hebben en welke kleur ogen onze ogen hebben.

Groep 1/2A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Er zijn geen items gevonden.

 
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work