Groep 1-2 ADe leerkracht van deze groep is juf Rianne. 

We hebben naast ons eigen lokaal, de beschikking over een riant speellokaal waar we altijd terecht kunnen voor spel- en gymlessen. Ook zijn er buitenspeelmaterialen zoals fietsen, steppen, banden, blokken en planken. Door middel van de dagritme-kaarten kunnen de kinderen direct zien wat er die dag allemaal aan de orde komt, wat de meesten toch een goede houvast geeft.
Op de meeste dagen beginnen we met spelen en werken. Als de kinderen binnenkomen, liggen er materialen die zij zelf de dag ervoor hebben uitgezocht of kiezen zij uit één van de hoeken. 

In de groep werken we momenteel met het thema 'Post'. We leren welke reis een brief maakt, wat je in een kaart schrijft, wat de postbode doet en wat je bij een postkantoor doet. In de klas lezen we boeken over de postbode, hebben we een kaart geschreven en naar de brievenbus gebracht en is de postbode bij ons in de klas op bezoek geweest. Ook hebben we allemaal een eigen brievenbus gemaakt en hebben we een postkantoor in de klas waar we brieven, kaarten en pakketjes sorteren.

 

Groep 1/2A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Thema verkeer Lees meer »
Thema Post Lees meer »
Gruffalo Lees meer »
Thema spannend Lees meer »
Start schooljaar Lees meer »
 
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work